به گزارش خبرآنلاين، بررسي‌ها نشان مي‌دهد اين بخش اتفاقا براي ايرانيان نيز بخشي جذاب و قابل توجه محسوب مي شود چرا که طبق آمارهاي ارائه شده از سوي مرکز آمار ترکيه پس از عراقي ها دومين گروه بزرگ سرمايه گذاري در بازار مسکن ترکيه، ايراني ها بوده اند.


 ميزان فروش مسکن به خارجي ها در ترکيه در سال گذشته افزايشي سي درصدي را تجربه کرده است. در شرايط کنوني نيز پيش بيني‌ها بر رشد اين ميزان در سال جاري و سال‌هاي پيش رو دلالت دارد. عربستاني‌ها، افغانستاني‌ها، پاکستاني‌ها در کنار ايرانيان، عراقي‌ها و البته روس‌ها؛ عمده ترين گروه سرمايه گذاران در بازار مسکن ترکيه هستند.


 پيش از اين مصطفي قلي خسروي در گفتگو با خبرآنلاين نسبت به خروج سرمايه ها از ايران با هدف خريد مسکن در ترکيه هشدار داده و گفته بود با روند رو به افزايش قيمت مسکن در تهران و شهرهاي بزرگ؛ خروج سرمايه از ايران براي خريد ملک در ترکيه شدت خواهد گرفت.


 به گفته وي قيمت مسکن در بهترين شهرهاي ترکيه و ديگر کشورهاي اطراف با قيمت مسکن در يک منطقه متوسط تهران برابري مي کند از اين رو بسياري به اين نتيجه مي‌رسند که بهتر است اقدام به خريد ملک در اين کشورها نمايند.


 مرکز آمار ترکيه در گزارشي اعلام کرده است: تنها در ماه ژوئن 61هزار و 355 واحد مسي در ترکيه فروخته شده است که از اين بين، 16.4 درصد کل معاملات براي خريد ملک در استانبول صورت گرفته است. در اين ماه 2689 واحد مسي به خارجي ها فروخته شده است که در مقايسه با ژوئن سال قبل 30.5 درصد بيشتر شده است. اتباع عراقي با خريد 429 خانه بزرگ ترين گروه خريدار مسکن ترکيه بوده اند و ايراني ها با 415 واحد، روس ها با 190 واحد، آلماني‌ها با 126 واحد، انگليسي‌ها با 113 واحد و کويتي‌ها با 112 واحد به ترتيب دومين تا ششمين گروه بزرگ خريدار مسکن در ترکيه بوده اند.


منبع خبر: خبر آنلاين


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jon زولیخا بررسی دستگاه پلاژن سه کاره تابلو چلنیوم چنلساز "روزان" ... یکی هست Luke